ukens spørsmål


Håper dere har hatt en fin dag! Ukens spørsmål har jeg valgt å ha alle gangene jeg har blogget, det er fordi det er en fin måte for dere å bli bedre kjent med meg litt mer personlig og da får dere sjansen til å spørre meg. Svarene kommer i løpet av uken ( har ikke bestemt akkurat hvilken dag enda ) og kommer til å være mest på videoblogger. Det eneste jeg setter som krav fra dere er å stille spørsmål. 

Og gjett hva? Jeg har trenet i dag, ja, dere hørte riktig. Er faktisk bortimot den lateste personen i verden og har tidenes dårligste kondis, men har bestemt meg for å trene oftere enn hva jeg gjør nå. Har hatt styrketrening, og nå skal jeg ut å jogge! Sporty? Uten tvil.


Spør meg gjerne!

5 kommentarer

Tine

25.11.2014 kl.20:22

Jeg legger ikke ofte igjen kommentar - men vet du, du har en fin blogg - Stå på - så når du langt <3 legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din
gleder du deg til jul? :-)

Andre

26.11.2014 kl.00:38

Litt tidlig, men har du noen nyttårsforsetter?

26.11.2014 kl.07:30

Hvor mange skoler har du gått på? :)

Hvilket land er ditt favoritt feriested? :)

Hva skal du i juleferien? :)

Har du søsken? Hvor mange?

PS. elsker bloggen din, du er flink!!

26.11.2014 kl.13:57

Nevn alle du har vært sammen med

Hadde du en sommerflørt?

Hvor tilbringer du sommerene?

Er du forelsket?

Dine bestevenner?Skriv en ny kommentarHei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse her
hits ♡ Design av Tonjemt ♡