1. søndag i advent

Sorry for null blogging i tre dager. Har vært opptatt frem til nå og helt glemt at jeg har hatt blogg i tillegg.

Gjett hvem som har sovet helt til nå.. Jeg har jo overnattet hos Jannic i natt og vi ble ganske så sene, men jeg pleier aldri å sove så lenge! Når jeg så ute var det første jeg tenkte at det var grytidlig. Fant fort ut at det ikke var det. I går var vi på kino til den nye hunger games filmen, som btw var veldig bra. 

Nå er det også bare 4 uker igjen til jul! Ææ, som jeg gleder meg. Har ikke kjøpt inn kalender enda så burde få gjort det i løpet av denne uken hvertfall. Er ingenting jeg gleder meg mer til enn god mat, pakker og tilbringe julen med familien. 

Har du hatt en fin helg?
min helg

Hei! Jeg har vært dårlig til å oppdatere i helgen, men det er fordi jeg har vært opptatt hele helgen. Lover å bli bedre fra og med i dag. På fredag var jeg i bursdagen til Elise som var utrolig gøy. I går dro jeg til Kragerø for å besøke Sandra. Vi overnattet over hos Martine. Det har vært kjempe koselig! Jeg skal være her til i morgen siden vi har fri. 

Vi bestemte oss for å ta en tur ut for å ta noen bilder. Siden det blir så fort mørkt og det regner ble de ikke i så bra kvalitet. Skal heldigvis også snart kjøpe nytt kamera. ♥ Hater dårlig vær og mørketider som blogger, men det har dere hørt før fra de fleste bloggere.  Hva har dere gjort i dag? 
todays

Åh, jeg blir så utrolig glad når jeg ser hvor mange som har vært innom bloggen i dag!!  

Denne uka har gått vannvittig fort, det er fredag allerede i morgen. Vi har hatt prosjektuke som vil si at vi hadde hjemmejobbing i dag og på tirsdag. Mandag har vi planleggingsdag og tirsdag skal vi besøke videregående. Fremover nå blir ukene egentlig ganske avslappende, noe som gjør at jeg føler det går enda fortere til jul. Det eneste som mangler nå er litt snø - det blir ingen jul uten snø. For slik været er nå er det iskaldt en dag og varmere neste dag. Høsten er, etter min mening, den tristeste årstiden. t-skjorte nelly


Hva har du gjort i dag?
Les mer i arkivet » November 2014


Hei! Her kan dere skrive informasjon om dere selv, hva bloggen handler om og alt du egentlig vil. Det er ikke lov til å fjerne at designet er laget av meg!

For kontakt:
din epostadresse herhits